Over ons

Over ons

KUNNEN PLUIMVEE

OVER ONS PRACHTIGE BEDRIJF

Eierhandel Kunnen BV zorgt dagelijks voor dagverse eieren rechtstreeks van de boerderij. Deze worden direct verpakt in ons eigen pakstation. Door de korte keten kunnen wij onze klanten voorzien van goede kwaliteit eieren.

Door samenwerking met lokale pluimveehouders kunnen wij naast witte en bruine scharreleieren, ook kooi-, BLK 1*- en biologische eieren verpakken en aan u leveren. Wij werken dan ook klantgericht en leveren o.a. aan boerderijwinkels, supermarkten, horeca en groothandel in voornamelijk Limburg en Zuidoost-Brabant. Maar ook hebben wij diverse klanten in de ons omringende landen en kunnen wij export naar landen buiten de EU verzorgen.

Tevens kunt u bij ons terecht voor gekookte, gekleurde en gepelde eieren en eiproducten zoals vloeibaar eigeel en eiwit. Voor het uitgebreide assortiment kijk gerust verder op onze website. Graag maken wij middels een persoonlijk gesprek kennis met u.

Doordat wij met dagverse eieren werken, kunnen wij continue kwaliteit waarborgen en een smakelijk, vers ei leveren. Om deze kwaliteit te waarborgen zijn wij IKB gecertificeerd.

AL DRIE GENERATIES LANG

Eierhandel Kunnen BV kent al een lange geschiedenis en is ontstaan uit het opfokbedrijf van de familie Kunnen uit Stramproy. Later is het bedrijf aan de Kruisstraat in Stramproy gebouwd, een modern leghennenbedrijf met voornamelijk witte en bruine scharreleieren.

Omdat de markt steeds meer vraagt naar een korte keten is de keuze gemaakt om zich te specialiseren in het vermarkten en de eigen afzet van eieren. In de loop der jaren is het pakstation uitgegroeid, naast de vermarkting van eieren van de boerderij op de Kruisstraat, worden ook eieren verpakt van diverse collega bedrijven.

Eerst voornamelijk in Limburg en in de Euregio. Sinds de overname van Coppelmans Eierhandel uit Waalre in 2021 is het rayon uitgebreid en wordt er ook wekelijks geleverd in Zuid-Oost Brabant. Behalve het rayon is ook het assortiment hiermee uitgebreid.

Naast de verse eieren, verkopen wij ook gekookte en gepelde eieren. Daarnaast heeft Eierhandel Kunnen BV ook standaard ei-producten in het assortiment, o.a. vloeibaar eigeel en eiwit.

Kwaliteitskeurmerk
Als pakstation is Eierhandel Kunnen BV, IKB gecertificeerd. IKB is een kwaliteitszorgsysteem voor de productie van eieren. Deelname aan de regeling is vrijwillig. De regeling gaat over alle schakels die betrokken zijn bij de productie van consumptie-eieren. Deelnemers verstrekken zo garanties over de manier van produceren, kwaliteit en herkomst.

Logo IKB

DUURZAAMHEID

Bij Eierhandel Kunnen BV staat duurzaamheid hoog in het vaandel. Zo wekken wij onze eigen stroom via zonnepanelen. Ook hebben wij diverse verpakkingen van gerecycled materiaal.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Scroll naar boven