Nieuwe website online

Nieuwe website online

We zijn verheugd om u te verwelkomen op onze vernieuwde website, waar traditie en kwaliteit samenkomen in de eierhandel. Binnen Eierhandel Kunnen BV, hebben wij onze passie voor eieren verenigd met de jarenlange expertise van de gevestigde namen van Kunnen Pluimveebedrijf en Eierhandel in Stramproy en Coppelmans Eierhandel in Waalre.

Onder de naam van Eierhandel Kunnen BV, richten we ons op het leveren van hoogwaardige verse producten en uitstekende service aan onze klanten. En hopen we onze positie in de markt te versterken.

Ontdek Ons Assortiment: Eieren vers van de boerderij

Navigeer door onze nieuwe website om ons uitgebreide assortiment te ontdekken. Of je nu op zoek bent naar scharreleieren, verrijkte kooi-eieren, gekleurde eieren of speciale eiproducten, we hebben voor elk wat wils. Onze eieren worden met zorg geselecteerd en bieden niet alleen voedzame voordelen, maar ook een smaakervaring die je niet wilt missen.

Bij een overname hoort ook een aangepast logo.

Gekozen is voor de vertrouwde uitstraling met de nieuwe tenaamstelling. Zo herkent u onze hoogwaardige eieren, rechtstreeks van de boerderij.

Blijf Op de Hoogte: Volg Ons Online!

We nodigen je uit om ons te volgen op sociale media voor het laatste nieuws, leuke recepten en ei-weetjes. Samen bouwen we aan een gemeenschap die net zo gepassioneerd is over eieren als wij!

Bedankt voor het verkennen van onze vernieuwde website. We kijken ernaar uit om je te voorzien van de hoogste kwaliteit eieren en een nieuwe, smaakvolle ervaring. Versheid begint hier!

Met vriendelijke groet,

Eierhandel Kunnen BV

Facebook
Twitter
LinkedIn
Scroll naar boven